5J0A8922.jpg

Om Oss

Nordgren & Partners grundades i början av 2012 av Marcus Nordgren och har sedan dess utvecklats inom flertalet branscher såsom bygg, transport samt investment. Gruppen består idag av tre företag. Vi sysselsätter idag cirka 30 personer och omsätter cirka 25 milj.
Vårt huvudkontor ligger i Arlandastad vilket placerar oss bra för både Stockholm samt Uppsala där vi också har ett kontor.
Sedan start 2012 har vi utfört cirka 2 000 byggprojekt, stora som små.

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners. Vi vill alltid göra det bästa för kunden och bli ännu bättre på att möta kundens önskningar och behov. Att lösa ett problem som leder till att vi får en nöjd kund, det är vår tillfredsställelse.

 

Vad tycker våra medarbetare?

Medarbetarna är vår främsta styrka. De är ansvarsfulla med stor social kompetens. När du anlitar oss, vet du att välutbildade och erfarna personer med yrkesbevis utför jobbet
Vill du få en blick från insidan av hur det är att jobba här? Lyssna på några av våra medarbetare som förklarar hur de är att arbeta på Nordgren & Partners


 
5J0A0196_SV.jpg

Emil Eriksson

”Jag trivs otroligt bra på företaget med kollegor som man har bra kontakt med och som ställer upp, samt ett roligt och varierat arbete”

5J0A9606_SV.jpg

Niklas Friberg

Projektledare

 
 
 
5J0A0183_SV.jpg

Ted Hedengren

” Att jobba på Nordgren & Partners tycker jag är utvecklande då man får lösa mycket problem och ta ansvar. Sen är de ett otroligt skönt gäng att arbeta med”

5J0A9725_SV.jpg

Joakim Lindberg

Byggchef

 
 

KARRIÄR


Just nu söker vi nya medarbetare för följande tjänster:

  • Lastbilschaufför CE Kort

  • VVS-montör Göteborg

  • VVS-montör Stockholm

Skicka ditt CV till info@nordgrenpartners.se märk ämnesraden med namnet på tjänsten. Tjänsterna tillsätts löpande.